FIT, VOORBEREID EN VOL VERTROUWEN de zwangerschap en bevalling door: FLOOR®    

Ben je zwanger en wil je op verantwoorde wijze fit blijven of ben je (net) bevallen en weer top fit worden? Dan is FLOOR®  wat voor jou. Train met ons mee!
Je traint in de frisse buitenlucht met een leuke groep meiden in dezelfde levensfase, onder begeleiding van een fysiotherapeut die gespecialiseerd is in het geven van zwangerschaps- en hersteltrainingen.

Lees hieronder wat de trainingen precies inhouden en hoe je je kan aanmelden voor een proefles.
We starten per 26 mei 2021!

FLOOR® ZWANGERSCHAPS- en HERSTELTRAININGEN
FLOOR® BEVALLINGSVOORBEREIDING

Van harte gefeliciteerd met je zwangerschap of met je kleine en leuk als je mee komt trainen! Floor® is misschien nieuw voor je, wat kan Floor® voor jou betekenen?

Floor® Zwangerschapstraining is een groepstraining onder begeleiding van een gespecialiseerde  fysiotherapeut. De lessen zijn actief en gericht op het behouden of verbeteren van je kracht, stabiliteit en conditie en altijd afgestemd op jouw niveau.
Verantwoord sporten tijdens je zwangerschap voorkomt en vermindert klachten en zorgt ervoor dat je zo fit mogelijk aan je bevalling en het moederschap begint. Door onze achtergrond als fysiotherapeut kun je (juist) ook meedoen als je last van je bekken of andere klachten hebt. Als jij wil is er altijd een weg.
We hebben uitstekend contact met de verloskundigen in de buurt en kunnen ook altijd even overleggen met hen als daar een reden voor is.
Je bent van harte welkom vanaf je eerste bezoek aan de verloskundige of gynaecoloog en een termijnecho. Instappen daarna kan op elk moment, je kunt doortrainen zolang je wilt, en dat kan vaak gewoon tot je uitgerekende datum.
Naast andere zwangere deelneemsters train je ook samen met vrouwen die kort geleden bevallen zijn.

2x per week (maandag avond en woensdagochtend) wordt er een training verzorgt. We trainen in basis altijd buiten, in de frisse lucht.

En wil je na de bevalling ook weer verantwoord toewerken naar een goed herstel?
Dan ben je vanaf 3 weken na de bevalling (of vanaf 6 weken na een keizersnee) welkom bij de Floor® Hersteltrainingen. Kortom, Floor® loopt met je mee!

Proeftrainingen zijn altijd mogelijk en gratis, maar we vragen dan wel van je om het intakeformulier vooraf in te vullen (in de bevestigingslink van je proeftraining), zodat we weten waar we rekening mee kunnen en moeten houden en jouw trainingservaring zo aangenaam mogelijk te maken.

Interesse in een proeftraining? Of wil je eerst nog meer informatie? Stuur dan een berichtje via het contactformulier (vermeld daarbij dat het om een Floor® training gaat).

Floor® Bevallingsvoorbereiding
Tijdens de trainingen komt er zijdelings al veel ter sprake over de bevalling en de kraamtijd, maar eens in de 6 weken bied ik je ook de mogelijkheid om daarnaast een extra avond Floor® Bevallingsvoorbereiding te volgen. No-nonsens, eerlijk en zinvol. . De mooiste periode om in te schrijven is tussen de 30-34 weken zwangerschap. De Floor® Bevallingsvoorbereiding kan in een groep maar kan ook apart afgenomen worden, zelfs als je niet de fysieke trainingen volgt.

Sinead is onze floor® fysio en geeft deze lessen. Sinead is zelf moeder van 2 kindjes.

Prijzen:
Losse les: 10,00 euro.
5 strippen kaart: 45,00 euro.
10 strippen kaart: 85,00 euro.