Struijk Fysiotherapie is een zelfstandige fysiotherapie praktijk gericht op actieve revalidatie. Voor alle klachten aan het bewegingsapparaat kunt bij ons terecht. Wij zullen een passend behandelplan samen met u opstellen.

Wij zullen altijd gaan voor een langdurig effect van de behandelingen. We zullen daarom ook aanspraak maken op de eigen verantwoordelijkheid van onze cliënten: onze visie is dat u uiteindelijk ook zonder ons moet kunnen.

Oefeningen maken deel uit van de behandeling ij Struijk Fysiotherapie

Door deze benadering zullen wij naast ‘hands on’ ook oefeningen meegeven om de therapie en het effect te ondersteunen. Dit kan zijn in de vorm van relatief simpele oefeningen die u thuis kunt uitvoeren, of door een gericht sportadvies. Wij kunnen voor uw revalidatie gebruik maken van de vele apparatuur van Fitness House Nieuwland.

Wij bieden naast reguliere behandelingen ook een gratis medisch consult. U kunt tijdens dit consult al uw vragen stellen m.b.t. en/ of advies krijgen over uw klacht of bijvoorbeeld training. Is ons oordeel dat wij u kunnen helpen met fysiotherapie, dan kunnen we u desgewenst in behandeling nemen. Als we denken dat u meer baat zal hebben bij een andere behandeling, dan zullen wij u hierover informeren en adviseren.
Bij de balie van Fitness House vindt u ons inschrijfformulier voor het consult. U kunt ook via deze site een afspraak aanvragen. Klik hier voor het invullen van ons contactformulier.