Wij rekenen het normale tarief voor fysiotherapie (29,50 euro per behandeling).
Voor een screening rekenen wij 13,30 euro. Voor een totaaloverzicht van onze tarieven, kunt u op de site van DSW kijken.

Ook in 2018 stellen wij onze prijzen gelijk aan de vergoedingen van DSW. Dit heeft met name te maken met het feit dat wij ook dit jaar met DSW geen contract zijn aangegaan en we vinden dat onze cliënten daar minimale hinder van moeten ondervinden. Dit betekent dat als u verzekerd bent via DSW (of een verzekering die hieronder valt, LET OP: de Amerfoortse en Ditzo zijn dat ook in 2018), u gewoon alles vergoed krijgt waarvoor u verzekerd bent, u alleen de rekeningen zelf in moet dienen. U rekent na elke behandeling wel met ons af en krijgt hiervan een overzicht om naar de verzekeraar te sturen.

U hoeft geen lid te zijn van Fitness- House Nieuwland om in aanmerking te komen voor fysiotherapie.

Wanneer krijgt u een rekening van ons?

Mocht uw verzekering tekort schieten voor het aantal behandelingen dat u nodig heeft en mocht u dus fysiotherapie voor uw eigen rekening nemen, houdt u dan rekening met andere prijzen dan dat de zorgverzekeraar rekent. Dit komt doordat elke zorgverzekeraar een ander bedrag voor vergoeding hanteert en wij een vast bedrag voor particuliere rekeningen. Soms is dit wat hoger dan u gewend bent, soms juist wat lager.
Wij moeten u vragen, door ervaringen in het verleden, uw behandeling dan per keer bij ons te pinnen. Voor DSW cliënten geldt dat ook, zij kunnen de rekening dan wel weer bij DSW indienen en krijgen alsnog het hele bedrag vergoed.

Daarnaast ontvangt u van ons een rekening als u minder dan 24 uur van te voren uw afspraak afzegt, of u niet komt opdagen voor uw afspraak.