“Erg prettige fysiotherapeut. Ik kan altijd snel terecht en word goed en vriendelijk geholpen. Echt een aanrader!”

“Grootste pluspunt: de deskundige, belangstellende en enthousiaste medewerkers. Na een ski-ongeval heeft mijn vaste fysio me optimaal (lichamelijk en geestelijk!) op de noodzakelijke knie-operatie voorbereid. En ook daarna middels een duidelijk en gericht actieplan geholpen om uiteindelijk weer te kunnen hardlopen. Zelfs na een jaar 3x per week revalideren ben ik nog steeds blij dat ik voor Struijk Fysiotherapie heb gekozen!”

“Zeer prettig team, er wordt goed naar klachten geluisterd en een persoonlijk revalidatie plan afgesproken en zo nodig bijgesteld. Mijn waardering is groot voor dit damesteam… en er kan ook nog gelachen worden!”

“Ik heb heel lang rugklachten gehad waarbij ik niet meer zonder pijn in de auto kon zitten. En ik ben helemaal van mijn klachten af geholpen binnen 5 behandelingen. Ik had het gevoel dat mijn klachten serieus werden genomen en ben heel blij met de resultaat.”

“Fijn en ervaren team, goede oefeningen voor thuis, begeleiding in combinatie met aangepaste belasting sporten, flexibele tijden-veel opties mogelijk, in sportschool dus snelle hulp bij blessures, ook op zaterdag team aanwezig, dry needling mogelijk, aanrader voor omgeving Amersfoort!”