18-02-2022: UPDATE MONDKAPJES BELEID:
Mondkapjes zijn vanaf vandaag niet meer verplicht, dus deze hoeft u bij ons ook niet meer te dragen. Het staat u vrij dit wel te doen mocht u dit zelf prettig vinden.
08-07-2021: UPDATE MONDKAPJESBELEID: Het OMT acht de kans op besmetting bij volledige vaccinatie zodanig klein dat de quarantaine plicht vervalt 2 weken na je laatste vaccinatie indien je in contact komt met iemand met een COVID 19 besmetting. In dit licht passen wij ook ons mondkapjes beleid aan: de therapeuten die volledig gevaccineerd zijn mogen 2 weken erna zonder mondkapje werken. Mocht u dit als klant zelf niet een veilig gevoel vinden, geeft u dit dan gerust aan, dan doen we alsnog een mondkapje op. Geen probleem.
26-06-2021: UPDATE MONDKAPJESBELEID: vanaf 26 juni is het dragen van een mondkapje in onze praktijk voor u als klant niet langer verplicht. Wij volgen hierin het advies van de overheid. Mocht u het zelf prettiger vinden toch een mondkapje te dragen tijdens de behandeling, dan bent u daar uiteraard vrij in. Wij als therapeuten zullen (voorlopig) onze medische mondmaskers nog blijven dragen. Uiteraard blijven de verdere hygiëne maatregelen nog steeds van kracht (gezondheidscheck, eigen handdoeken meenemen, handen desinfecteren, behandelbank en contact oppervlakken desinfecteren, geen handen schudden etc.)

Update 7 maart 2021: ivm het heropenen van de kapsalon en schoonheidssalon vragen wij u weer van de normale ingang gebruik te maken (via Fitness House Nieuwland). Deze is ook gewoon geopend en onze wachtruimte toegankelijk.
Stel uzelf voorafgaande aan uw afspraak de volgende vragen:
Heeft u:
– corona gerelateerde klachten (benauwdheid/ koorts/ verhoging/ onlangs opgetreden smaak- en/ of reuk verlies/ hoesten/ niezen/ verkoudheid)?

– iemand in uw huishouden met verhoging/ koorts, plotseling reuk/ smaak verlies en/of benauwdheidklachten?
– een corona test gedaan en bent u of is er iemand in uw huishouden in afwachting van een corona test uitslag?

Indien het antwoord op 1 of meer van deze vragen ‘ja’ is, moeten we u vragen NIET naar onze praktijk te komen en uw afspraak te verzetten. We snappen dat dat vervelend kan zijn, maar nogmaals, het gaat o de veiligheid van ons allemaal en daar willen wij niet lichtzinnig mee omgaan.
U kunt ons altijd bellen of mailen voor een afspraak. We hebben ivm minder plekken beschikbaar dan voorheen, maar we zijn er van overtuigd dat we iedereen naar behoefte van dienst kunnen zijn. Houdt u er rekening mee dat als u een favoriet tijdstip of therapeut heeft, het wat langer kan duren dan normaal voordat we u kunnen inplannen.

Wij houden ons aan de richtlijnen van het RIVM en van onze beroepsgroep. Dit houdt o.a. het volgende in:
– we houden zo veel mogelijk 1,5 afstand. We vragen dat ook van u, met name tot andere cliënten.
– wij schudden geen handen.
– bij binnenkomst zullen we u vragen uw handen te wassen en zo min mogelijk aan te raken.
– wij wassen voor en na elke behandeling onze handen.
– wij vragen u uw eigen (linnen) goed voor op de behandeltafel mee te nemen. Denk hierbij aan een groot badlaken en een handdoek. Na elke behandeling ontsmetten we de bank en meerdere keren per dag alle andere (contact) oppervlakken (denk hierbij aan deurknoppen etc).
– ivm het extra schoonmaken zullen de behandelingen maximaal 25 minuten duren.
– bij verkoudheidsklachten/ ziekteverschijnselen vragen wij u dit indien mogelijk tijdig te melden. Wij nemen liever geen risico, desnoods gaan we over op een telefonisch consult.

Tot snel en alvast bedankt voor uw begrip!

Judith,  Sinead en Jesper

06 40383070
info@struijkfysiotherapie.nl