MONDKAPJESBELEID: vanaf maandag stellen we het dragen van een mondkapje in onze praktijk verplicht (zowel wachtruimte als behandelruimte). Wij volgen hierin het advies van de overheid.
Zowel jullie als cliënt als wij als therapeut zullen een mondkapje dragen.
Wij rekenen op ieders begrip.
Gezondheid voorop!
Na aanleiding van de recente ontwikkelingen omtrent de ‘corona crisis’ hebben wij besloten ons vakantie protocol te herzien.
Komt u net terug van vakantie (met auto of vliegtuig, binnen- of buitenland) en wilt u graag een afspraak bij ons maken? Leest u dan alstublieft verder:
Kunt u een van onderstaande vragen met ‘ja’ beantwoorden, dan vragen wij u minimaal 14 dagen na thuiskomst niet bij ons in de praktijk te komen/ uw afspraak als deze in deze periode al gepland staat te annuleren. Indien u alle vragen met ‘nee’ kunt beantwoorden, dan willen we u vragen om telefonisch eerst nog een paar aanvullende vragen te beantwoorden voordat we over kunnen gaan tot het daadwerkelijk plannen van een afspraak. Ook hiervoor geldt dat al geplande afspraken niet automatisch door kunnen gaan, pas nadat we telefonisch akkoord hebben gegeven.
  • Bent u op vakantie geweest in een land/ regio met ‘code oranje’?
  • Heeft u een tussenstop gemaakt in een land/ regio met ‘code oranje’?
  • Bent u ergens geweest waar de drukte zodanig was dat u geen 1.5m afstand kon bewaren en heeft u hierbij geen mondkapje gedragen?
  • Heeft u verzuimd een mondkapje te dragen in situaties/ op plaatsen waar dit wel van u gevraagd werd?
Twijfelt u over uw gezondheid, neem dan het zekere voor het onzekere. Wij vragen u dan ook om uw begrip als wij toch besluiten u voorlopig niet te behandelen. Het is voor iedereen een onzekere en onduidelijke periode en alleen door samen te werken kunnen we veilig en gezond te blijven. Samen kunnen we het!
Bij vragen zijn wij telefonisch en per mail uiteraard gewoon bereikbaar.

Op 1 juli 2020 is bekend geworden dat ook Fitness House weer groen licht heeft om open te gaan. Dit betekent dat wij beide behandelkamers en onze wachtruimte weer in gebruik kunnen nemen.

We zijn ontzettend verheugd dat we ons werk weer volledig mogen hervatten en weer voor iedereen klaar mogen staan.  We vragen wel iedereen om zijn/ haar eigen verantwoordelijkheid te nemen en bij (lichte) klachten te behandeling te verzetten.
In onze wachtruimte staan de stoelen op 1.5m afstand en er hangt een pomp met alcohol om uw handen te ontsmetten. Doet u dit ook alstublieft.

U kunt ons bellen of mailen voor een afspraak. We hebben ivm de geldende maatregelen en (tijdelijk) zonder onze Sinead minder plekken beschikbaar dan voorheen, maar we zijn er van overtuigd dat we iedereen naar behoefte van dienst kunnen zijn. Houdt u er rekening mee dat als u een favoriet tijdstip of therapeut heeft, het wat langer kan duren dan normaal voordat we u kunnen inplannen.

Wij houden ons aan de richtlijnen van het RIVM en van onze beroepsgroep. Dit houdt o.a. het volgende in:
– we houden zo veel mogelijk 1,5 afstand. We vragen dat ook van u, met name tot andere cliënten.
– wij schudden geen handen.
– bij binnenkomst zullen we u vragen uw handen te wassen en zo min mogelijk aan te raken.
– wij wassen voor en na elke behandeling onze handen.
– wij vragen u uw eigen (linnen) goed voor op de behandeltafel mee te nemen. Denk hierbij aan een groot badlaken en een handdoek. Na elke behandeling ontsmetten we de bank en meerdere keren per dag alle andere (contact) oppervlakken (denk hierbij aan deurknoppen etc).
– ivm het extra schoonmaken zullen de behandelingen maximaal 25 minuten duren.
– bij verkoudheidsklachten/ ziekteverschijnselen vragen wij u dit indien mogelijk tijdig te melden. Wij nemen liever geen risico, desnoods gaan we over op een telefonisch consult.

Tot snel en alvast bedankt voor uw begrip!

Angela, Judith en Sinead

06 40383070
info@struijkfysiotherapie.nl