Op 30 april 2020 is bekend geworden dat we groen licht hebben om ook voor reguliere behandeling weer open te mogen.

We zijn ontzettend verheugd dat we ons werk weer mogen hervatten en weer voor iedereen klaar mogen staan. We mogen rustig aan weer opbouwen, waarbij de meest urgente gevallen voorrang zullen krijgen en we in sommige gevallen nog moeten besluiten tot (beeld)bellen.

U kunt ons bellen of mailen voor een afspraak. We hebben ivm de geldende maatregelen en (tijdelijk) zonder onze Sinead minder plekken beschikbaar dan voorheen, maar we zijn er van overtuigd dat we iedereen naar behoefte van dienst kunnen zijn. Houdt u er rekening mee dat als u een favoriet tijdstip of therapeut heeft, het wat langer kan duren dan normaal voordat we u kunnen inplannen.

Wij houden ons aan de richtlijnen van het RIVM en van onze beroepsgroep. Dit houdt o.a. het volgende in:
– we houden zo veel mogelijk 1,5 afstand. We vragen dat ook van u, met name tot andere cliënten.
– wij schudden geen handen.
– bij binnenkomst zullen we u vragen uw handen te wassen en zo min mogelijk aan te raken.
– wij wassen voor en na elke behandeling onze handen.
– wij vragen u uw eigen (linnen) goed voor op de behandeltafel mee te nemen Denk hierbij aan een groot badlaken en een handdoek. Na elke behandeling ontsmetten we de bank en meerdere keren per dag alle andere (contact) oppervlakken (denk hierbij aan deurknoppen etc).
– Wij maken gebruik van een alternatieve ingang en hebben daardoor tijdelijk geen wachtruimte. Wachten kan voor de deur (houdt daarmee rekening in uw planning en met slecht weer) en op de parkeerplek voor de ingang van Suus Haar Enzo. Deze ingang hebben wij in ‘bruikleen’ en moeten we delen en we willen u dan ook vragen, ook als staat de deur open, buiten het aangegeven vak te blijven wachten. Het kan zijn dat we een paar minuutjes achter op schema lopen, maar wij doen onze uiterste best de tijd te bewaken.
– ivm het extra schoonmaken zullen de behandelingen maximaal 25 minuten duren.
– bij verkoudheidsklachten/ ziekteverschijnselen vragen wij u dit indien mogelijk tijdig te melden. Wij nemen liever geen risico, desnoods gaan we over op een telefonisch consult.

Tot snel en alvast bedankt voor uw begrip!

Angela, Judith en Sinead

06 40383070
info@struijkfysiotherapie.nl